Fee Suzanne de Ruiter

Jong Klassiek: Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk heeft een speciale band met talentvolle jonge musici. Die ontstond toen John Floore (1945-2020), oud-directeur van het Rotterdams Conservatorium en van het Bangkok Symphony Orchestra, in Cuijk kwam wonen en gastprogrammeur werd voor klassieke muziek.

Floore zette zich gedurende zijn leven in om voor talentvolle jonge musici de weg naar het podium mogelijk te maken. In zijn geest zet Schouwburg Cuijk het komend seizoen de traditie voort met de serie ‘Jong Klassiek’: vier concerten klassieke muziek waarin we opnieuw jonge talenten, die staan te trappelen van ongeduld, een podium bieden.

Al 5 jaar spelen Fee Suzanne en Gulmira door het hele land bij o. a. bij het Grachtenfestival, Operadagen Rotterdam, Vondelpark Openluchttheater, het Weekend van de Romantische muziek, Kunst in de Kamer het het “Young Virtuosi” festival in Ljubljana. Met repertoire reikend van Russische romances, Franse mélodies, Duitse Lieder en hedendaagse muziek tot de standaard en de minder standaard opera-aria’s.

Date

20 Nov 2022
Expired!

Time

11:00 am

Next Event

QR Code